Kyocera Service CenterΕίσοδος στον λογαριασμό σας:
Username:
Password:

Δεν έχετε προσωπικό account; Δημιουργήστε ένα σε 30" !

Ξεχάσατε το password;

Χρειάζεστε βοήθεια;

 

H Τεχνική σας Εξυπηρέτηση στην eco.printers ξεκινάει πολύ πριν από την αγορά του εκτυπωτή σας.

Για αυτόν τον λόγο ξεκινάμε πάντοτε εξετάζοντας ΟΧΙ τι εκτυπωτή θα σας προμηθεύσουμε αλλά ΠΩΣ θα κάνετε την δουλεία σας ευκολότερη και αποτελεσματικότερη. 

Έχοντας πάντοτε σαν βασική  φιλοσοφία να προτείνουμε λύσεις που αποβλέπουν σε  Βάθος Χρόνου, εξετάζουμε παραμέτρους όπως  Μηνιαία Παραγωγή, Κόστος Χρήσης, Υπάρχων Πληροφοριακό Σύστημα, Παραγωγικότητα ,ταχύτητα ,Μελλοντική αναβάθμιση συστημάτων και βάσει αυτών σας βοηθάμε να μεγιστοποιήστε την παραγωγή μειώνοντας ταυτόχρονα το λειτουργικό σας κόστος .

Στην Αρχή του Web site μας θα βρείτε μια αυτοματοποιημένη λειτουργία «Βρείτε το κατάλληλο Προϊόν» η οποία θα σας δώσει μια πρώτη εικόνα

Σε δεύτερο βαθμό θα βρείτε την Φόρμα Βοήθειας «Eχετε Εταιρία ; Ζητήστε μας Πρόσφορα» όπου πολύ πιο αναλυτικά μπορείτε να περιγράψετε τις ανάγκες σας και να σας απαντήσουμε άμεσα.

Η Αρχή

Η παρούσα  ηλεκτρονική πλατφόρμα On Line-Service είναι μια αρχή για εμάς και θέλουμε να πιστεύουμε μια διαφορετική εμπειρία για εσάς.

Με την αγορά κάθε εκτυπωτή ενεργοποιείται αυτόματα μια προσωπική ιστοσελίδα . Εκεί Μέσω κωδικών χρήστη που έχετε ήδη δημιουργήσει για την αγορά σας ,εμφανίζονται όλες οι σχετικές πληροφορίες σχετικά με τον εκτυπωτή σας. Μέσω απλών Αρχείων PowerPoint και video σας καθοδηγούμε Βήμα-Βήμα

  • Για την Εγκατάσταση
  • Λειτουργία Του Εκτυπωτή
  • Αντιμετώπιση τυχόν προβλημάτων (εμπλοκές χαρτιού, Drivers,κ.α)
  • Αλλαγή ΤΟΝΕΡ
  • Οδηγίες  Συντήρησης Και Σωστή Χρήση
  • Drivers update
  • Firmware update

Αυτό είναι η αρχή γιατί η συγκεκριμένη υπηρεσία δημιουργήθηκε για να εξελιχθεί περισσότερο και να αποτελέσει την Μελλοντική Βάση Ευέλικτης Τεχνικής Υποστήριξής.

 

Οι Εκτυπωτές μας είναι σχεδιασμένοι να ελαχιστοποιούνε την ανάγκη για συντήρηση.

Τόσο η στιβαρή τους κατασκευή όσο και τα μακράς διάρκειας αναλώσιμα υλικά τους (Toner,Drum,Developer) έχουν συντελέσει στο να βραβευτούν επανειλημμένα από τους τελικούς χρήστες παγκοσμίως ως τα πιο αξιόπιστα και οικονομικά εκτυπωτικά συστήματα.

Η οικολογική τους κατασκευή ECOSYS Technology (ξεχωριστό DRUM από το Toner) δεν επηρεάζει αρνητικά το περιβάλλον ενώ παράλληλα  μειώνει τα έξοδα συντήρησης περισσότερο από όσο πιστεύετε.

Η Δέσμευση  Μας  Για Ουσιαστικές Υπηρεσίες Service Ξεκινούν Εδώ.

Για μας το Service Δεν είναι ένα Τμήμα Εξυπηρέτησης  είναι Ολόκληρη η Φιλοσοφίας μας . Για αυτό το λόγο στην EcoPrinters δεν παίρνετε μόνο ένα κουτί που απλά το ανοίγετε , παίρνετε  τεχνογνωσία εμπειρία και πρόθυμους συνεργάτες έτοιμοι  να σας βοηθήσουνε .

Η προσέγγιση μας ξεκινάει στο να σας προσφέρουμε υπηρεσίες τεχνικής υποστήριξής που σχεδιάζονται, αναπτύσσονται και προσαρμόζονται στις πραγματικές σας ανάγκες.  Ωστόσο αυτό αποτελεί μόνο την αρχή διότι για εμάς το Service είναι πάνω από όλα συνεχής ΕΥΕΛΙΞΙΑ στις προσωπικές σας ανάγκες .

Στόχος μας είναι  η ECOPRINTERS να ξεχωρίζει όχι μόνο για τα ποιοτικά της προϊόντα αλλά και το TOP CLASS SERVICE

 

 

 

 kyocera
kyocera Sitemap Κατηγορίες προϊόντων Αναζήτηση προϊόντος Info
Home
Kyocera Delivery Information
Kyocera Contact us
kyocera Feedback
kyocera Service
kyocera Registration
Help
Τρόποι πληρωμής
About us
kyocera Small office
kyocera Workgroups
kyocera Departmental
kyocera Colour
kyocera MFP's
kyocera Αναλώσιμ.
kyocera Accessories
kyocera Great offers
Όλες οι τιμές περιλαμβάνουν Φ.Π.Α. 24%

/ Kyocera Θεσσαλονικη (c)1989-2019, Α Δρόσος & ΣΙΑ Ο.Ε.
.::Δρόσος::. .::Εκτυπωτικά::. .::Φωτοαντιγραφικά::. .::MFPs::. .::Εκτυπωτές Laser::. .::Αναλώσιμα::. .::Service::. .::Kyocera::. .::Mita::. Kyocera Thessaloniki Center Kyocera Θεσσαλονικη S/N:DID-91T4-S0JP-931V-WBWW-EOS
Designed by DID